Εύβοια Φωτιά : Εύβοια: Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά - Ενίσχυση των ... : Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.

Εύβοια Φωτιά : Εύβοια: Μαίνεται για τρίτη ημέρα η φωτιά - Ενίσχυση των ... : Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο.. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και.

Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Φωτιά Εύβοια: Κρανίου Τόπος... (pics) - Newsbomb ...
Φωτιά Εύβοια: Κρανίου Τόπος... (pics) - Newsbomb ... from nb.bbend.net
Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018).

Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια.

Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ.

Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Εύβοια φωτιά 2019: Σε τέσσερα μέτωπα η μάχη ...
Εύβοια φωτιά 2019: Σε τέσσερα μέτωπα η μάχη ... from www.alphafreepress.gr
Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση.

Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια.

Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια την τρίτη 3/8/21 michael pappas/ap photos. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια.

Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Μάχη με τις φλόγες στους ραπταίους του δήμου καρύστου, στη νότια εύβοια, όπου λόγω της πυρκαγιάς εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια.

Εύβοια: Φωτιά σε πολυκατοικία στη Νέα Αρτάκη
Εύβοια: Φωτιά σε πολυκατοικία στη Νέα Αρτάκη from media.lawandorder.gr
Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς.

Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην εύβοια: Περιορίστηκε σημαντικά η φωτια που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου κοντά στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου, στην εύβοια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Αγωνία για τα δεκάδες άλογα από τους ιππικούς ομίλους. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής στερεάς ελλάδας, από το μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της ραφήνας.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code